test limba germana

KIn cazul in care doresti sa intri in contact cu unul dintre profesorii nostri de limba germana, care tin cursuri prin intermediul programului Skype, atunci ne poti lasa aici un comentariu cu datele tale. Acestea nu vor fi publicate pe site , in schimb noi vom da adresa ta de FaceBook profesorului, si pe a lui ti-o vom da tie ca sa puteti comunica rapid unuii cu altii.

Foarte important, trebuie sa fii inscris pe grupul nostru pe FaceBook ca sa te putem gasi mai repede si mai usor, iar tu sa incepi lectiile de limba germana cat mai repede.

Va rugam sa ne lasati aici sugestiile dumneavoastra, sa ne spuneti ce v-a placut pe site-ul nostru si ce nu, ca sa putem sa va ajutam in continurare sa invatati limba germana.

Site-ul www.LimbaGermana.Online este la ince[ut de drum, ave,m lectii video dar si de teorie, iar informatiile utile au fost strecurate printre lectii pentru a va acomoda cu viata din Germania.

4 Replies to “Contact”

  1. Trebuie sa incep cu ,, felicitari ,, pentru ce intreprindeti. Sunt preocupata de limba germana si aveti cel mai complet si complex mod de expunere .
    Intrebarea ma ar fi daca ma puteti ajuta cu o traducere de verbe , pentru care intotdeauna gasesc traducerea corecta .

    Cu stima

    Elena Mocanu

    1. Va multumim pentru mesaj. Mult mai usor ar fi sa vebiti pe FaceBook pentru ajutor. Aveti pe site butonul „Fii prietenul nostru pe FB” si acolo va ajutam cu placere, aici ar fi foarte dificil, pentru ca e un site exclusiv cu lectii. Nu uitati sa va abonati si la canalul nostru de YouTube”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.